Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα gameplay concepts στο Forza Horizon 8 (video)

Με βάση τα όσα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, το Forza Motorsport 8 θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το trailer που παρακολουθήσαμε δεν αποκάλυψε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όμως στη συνέχεια, ο Chris Esaki, Creative Director της Turn 10 Studios, μίλησε για την προσέγγιση του studio αναφορικά με τον επερχόμενο τίτλο, σε ένα video που ανέβηκε στο κανάλι του Forza στο YouTube.

Καταρχάς επιβεβαίωσε ότι ο τίτλος είναι σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και για την ώρα δεν μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε πρόσβλεψη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Επιπλέον, εξηγεί πως προστέθηκε υποστήριξη για ray-tracing στη Forzatech engine. Πέρα από το ray-tracing οι παίκτες θα απολαμβάνουν οδήγηση σε 4K και 60fps.


Επίσης, ο Chris αναφέρεται σε friendships και communities, κάτι που πολύ πιθανό να σημαίνει ότι θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο online play. Μάλιστα αναφέρει πως θα υπάρχουν νέα gameplay concepts που θα βοηθάνε τη σύνδεση μεταξύ των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*